FAIL (societate de constructii specializata in constructii civile si alpinism utilitar).
#
## FAIL (Constructii Ploiesti).
Galerii FOTO
##
#
Constructii de la zero.
Numai cei care au construit o casa stiu cu ce probleme te poti confrunta: moloz, mizerie, materiale imprastiate, rebuturi, oameni care stau degeaba, termene depasite etc.
Noi am depasit aceste probleme, stim sa ne organizam si-ti garantam ca vei beneficia de intreaga noastra experienta.
##
#
Consolidari.
Este stiut faptul ca este mai scump sa consolidezi decat sa construiesti de la zero. Tocmai de aceea ai nevoie de specialisti pentru a minimiza costurile si a-ti garanta reusita. Subfundari, consolidari stalpi si centuri, armari zidarii, reconditionari acoperisuri nu sunt secrete pentru noi. Le-am facut, le facem si le garantam.
##
#
Finisaje.
Atat finisarile interioare cat si cele exterioare sunt lucrurile pe care le vei vedea tot timpul. Este ceea ce ramane vizibil.
Este important sa fie asa cum ti-ai dorit. Noi stim asta si o garantam.
##
#
Reabiltari.
Oricine iti poate lipi polistiren pe casa insa, confortul termic si durabilitatea lucrarii sunt o alta problema. Noi am rezolvat-o si o garantam.
##
#
Alpinism utilitar.
Zugravelile industriale la interior sau exterior, reparatii si estetizari fatade, reabilitari termice, vopsitorii la inaltime (structuri metalice, hale industriale, cosuri de fum etc.), demolari, constituie genul de lucrari pe care noi le executam de multi ani fara sa folosim schele, reducand astfel costurile si pe care le garantam.
 
Acasa   ::   Despre noi   ::    Servicii   ::   Links   ::   Utile   ::   Site map   ::    Contact
Copyright SILVRETA 2009-2010 ©